2001

Købte vi gården Bøgely i fri handel, efter Allan og Marianne Ørts. De bor idag i Kragelund ca. 2 km. herfra. Det har været en god hjælp at have dem boende så tæt på, når der var spørgsmål vedr. driften...Samt hjælp til diverse rundvisninger ved åbenstald. Tak for det Allan og Marianne. Ejendommen var også den gang en svineejendom, hvorpå der var 220 årssøer med salg af 30 kg´s grise til fast aftager, samt 56 ha. god jord. Der var godkendelses til 79 dee. Vi købte ejendommen efter mange års søgen efter den rette ejendom. Det blev til ca. 60 salgsopstillinger, som vi havde læst igennem, samt en del fremvisninger var det også blevet til, inden Bøgely kom frem i lyset. Ejendommen var med søerne stående i bindsler og det viste jeg godt var slut efter 2006, men så var der også lige lidt år til at vise kreditorerne at det var dette jeg ville. Vores første barn Frederik blev også født det år.

2002.

Var året jeg fik en screening igennem på udvidelses af dyreholdet til 226 dee. Svarende til udvidelses fra 220 årssøer med salg af 30 kg´s grise, til 850 årssøer med salg af 7 kg´s grise.

2003

Året hvor Bøgely blev udvidet med nyt staldanlæg på ca. 4.000 m2, samt en gyllelagune på 5.400 m3. Vi gik i gang ca. 1 marts med jordarbejdet og var færdig til efterårsferien samme år. På det tidspunkt var staldene også fyldt og produktionen kørte fra dag 1. Det havde ikke kunne lade sig gøre, hvis ikke udvidelsen af besætningen, de indkøbte ca. 650 nye polte var blevet opstaldet i lejet sl. stald i Serup. Det var også året hvor jeg ansatte min første medhjælper på Bøgely til produktionen.

2004

I august mdr. købte jeg så naboejendom nr. 79 af Jørgen og Inge Vilhelmsen, en planteavls ejendom på godt 47 ha., som jeg i forvejen havde forpagtet alt jorden fra siden 2001.

2005

Solgte jeg så bygningerne fra på ejendommen nr. 79 til vores nu, nye naboer Tonny og Vibeke Johansen. De manglede lidt mere plads og et drømmehus at renovere, vi håber de falder godt til her ude i mange år. "Velkommen til Tonny og Vibeke." Jeg solgte også ca. 1 ha. jord fra til byggegrunde i Sinding, da Børge Mikkelsen gerne ville købe, så han kunne bygge et nyt hus til ham og konen. Det har været sjovt at følge med i den udvikling der er sket på nr. 79 og i Sinding siden.

2005 - 2006

Pludselig blev der sat en meget spændende ejendom til salg få km. fra Bøgely. Skovhus Vestergård hedder ejendommen. Her var der mulighed for at kunne producere alle grisene fra Bøgely færdig til 30 kg. Der var godkendelses til 278 dee på Skovhus Vestergård. Ejendommen var en sogård med 300 årssøer hvor ½ blev lavet færdig som sl. svin, resten blev flyttet over på ejendom nr. 2. Begge ejendomme var til salg. Jeg kunne se muligheder i hovedejendommen og det var den jeg var interesseret i. Der blev regnet og budgetteret. Det endte med at vi var to, som købte hver vores ejendom og skrev slutseddel først i 2006 med Preben Thomsen den tidligere ejer. Preben og hans far har været meget behjælpelige med nyttige oplysninger vedr. ejendommen, som ellers ville være blevet til mange timers spildt arbejde. Det er dejligt at kunne trække på hjælp fra de tidligere ejer, Tak for det. Jeg gik i gang med at få diverse tilladelser og tilbud ind.

Uge 17 gik håndværkerne i gang med at renovere en gammel farestald og sl. stald til, 2.000 sti pladser i 4 lige store to klima stalde. Samt nybygning af 2.500 helt nye sti pladser fordelt på 4 lige store stalde. Resten af stald anlægget kunne efter grundig rengøring bruges, som det var. Uge 44 var alle stalde fyldte med grise igen og der produceres på fuld tryk på begge ejendomme dags dato.