2006


15/1-2006
Søgte jeg om tilskud til investeringer i ny teknologi på jordbrugsbedrifter ved udviklings- og demonstrationsprojekter. Projektet var at skulle investere i et mobil gylle separations anlæg, til begge ejendomme. Det blev godkendt og jeg fik overtalt kreditorene om at det var en god ide at invester i sådanne et anlæg. Nu kan alt gyllen køres gennem seperationsanlæget og jeg kan på den måde fjerne 40 % af dyereenhederne fra ejendommene. Dette svare til ialt 143 ha. dyrt jord, på nuværende tidspunkt omkring 25 mil i jord investering. Det behøver man ikke en lommeregner for at regne ud at en sådan investering ikke hænger. Gylle separations anlæget koster ca. 1 mil.

3/11-2006
Var byggeriet på Haugevej 22 næsten" færdig", vi har alle staldene fyldt og har leveret 30 kg´s grise ca. 3 gange. Det bliver dejligt at komme igang med en forhåbentlig normal hverdag igen.

15/7-2006
Solgte PIC Denmark deres 2 ornestationer Bendixhøj og Bunderup til ca. 20 landmænd. En af de ca. 20 landmænd var mig, jeg var stifter af det nye selskab, som vi valgte at kalde Den Åbne Ornestation A/S.

Vi har idag på Den Åbne Ornestation A/S ( Bendixhøj ) ca. 105 orner, som pt. er importeret fra PIC Canada og Tyskland. Alle med vores egen opdaterede indexliste, så den er tilpasset til vores produktion og afsætning.

For yderlig oplysninger vedr. køb af sæd, kan der ringes på tlf. 7010-0777 Bendixhøj ( Den Åbne Ornestation A/S ) eller besøg vores hjemmeside på www.ks-ornen.dk Her kan man se de fine orner og deres index, som vi selv er med til at sammensætte.

Vi stod på Agromek 2007. Og havde nogle gode dage, med masser at besøgende. Så vi er også at finde næste år.