2009

Januar
Min drøm pt. er at kunne udnytte begge ejendomme meget bedre. Dette gøres ved at samle alle søer på Bøgely og smågrise på Skovhus Vestergaard. 
Denne drøm er pt. lagt i skuffen, pga. den økonomiske krise. Finanskrisen gør at ingen tør låne nogen penge ud, og da der til sådan et projekt som dette, desvære skal lånes lidt, ja så.. bliver det ikke før krisen er vendt....? eller kreditoerne kan se lyset.

Og det kan jeg som landmand ikke se fidusen i. Nu har vi brugt de sidste 3 år på at få lov til at udvide virksomheden, det er 1. ting.
Jeg kan være med til at starte en god udvikling og iværksætte et stort projekt til mange ansatte nu og her,.. men også på sigt.
Men pga. krisen er alle kravlet ind i deres snegle hus og håber på at de ikke bliver våde....... Det gør de heller ikke lige nu... men når hammeren falder ned... og den er på vej..., holder det lille snegle hus ikke. Vi skal have gang i arbejdspladserne / arbejdet og det skal være før det er for sent.
En bil der er løbet tøt for benzin starter heller ikke med det samme igen. Man skal først gå ud for at finde benzin og så skal man gå tilbage igen. Når man så har fyldt benzinen på igen, er det ikke en selvfølgelighed at bilen vil starte. Måske er batteriet ikke stærk nok til at få motoren til at dreje rundt længe nok, til benzinen kommer i motoren. Ja så må man gå tilbage igen, for at få en mekaniker til at ordne bilen. Alt dette kan bliver meget dyrt. Det vi skulle da vi satte os ud i bilen til at starte med, er måske ikke opnåelig mere.!!!!?

Så mit gode råd til kreditgiver d. 12/3-2009. Hvis ikke I begynder at låne penge ud, kommer det til at koste meget dyrt iform af, at vi får rigtige mange arbejdsløse, rigtige mange konkurser, som ikke er kommet frem i nu, rigtig mange BILER der vil have det meget svært i fremtiden.

Den Fremtidige plan.........! 
Oversigt på det jeg har brugt over 3 år på at få godkendt og gerne vil have bygget, ligger som billed til højre. Nemlig en løbe dr. stald og farestald på ca. 5.000 m2. De gamle bygninger skal fjernes da tiden har indhentet dem får en evt. renovering.... 

Facaden se ud fra vejen når vi bliver færdig. Dette projekt er rigtig godt for virksomhedens fremtid.

21/4
Medarbejder aften.... Det var rigtig hyggeligt....! Efter 3 runder på Go Kart banerne i Virklund, var det tid til lidt til ganen og også lidt snak omkring kørslen på banen......!!!! Her skulle så være et billed af vinderne men da det var en af taberne der skulle tage billedet, !!!! Ja så blev der ikke taget et...... Men man er ikke en dårlig taber, vel OLE...

August
Her efter høst har vi drænet en del af markerne, da vi var begyndt at have lidt søer, hvor der ikke havde været søer før..og vi skulle nødig gå hen og tro at vi var kommet til Findland ( De tusinde søer skulle helst gå inde i stalden ). Man finder ud af at man har det godt som landmand i dag. Vi har været ude for, at gamle drænrør ( ler rør ), har været gravet mere end 2 meter ned i rent ler....! Det har sku ikke været sjovt på landet førhen....! Der er rendegraveren nu meget god at have, for øvrigt ny investerede rigtig god brugt maskine, som ikke kan undværes..... 
 
24/9 2009.
P4 Østjylland var på besøg for at optage et indslag vedr. finanspakken, som var blevet vedtaget få dage før denne. Det optagende indslag vil komme her meget snart........ Så kan man jo selv lytte til en fustreret landmand direkte.....! ???? Men det kan så ikke lade sig gøre aligevel, DR har rettighederne på det optagende ???? Jeg vil jo kun sørge for at budskabet kommer ud til flest mulig !!! Det er sku ikke godt købmandsskab DR, ? kom ind i kampen ....