Personale

Der er 6 ansatte til at sørge for produktionen hver dag.        

Ansvarlig for: Løbe Dr. stalden:

Oleksandr Mosiichuk startede her i oktober mdr. 2019. Oleksandr skal sammen med Petro så for løbe dr. staldene og sammen hjælpe hvor der er brug for hjælp.


Petro Ivanov startede her 19/1-2019. Petro og skal arbejde mest i løbe/dr. stalden med ansvaret her, men også hjælpe i de andre afdelinger ved behov. 
Petro bo i området og kommer fra en stilling hvor arbejdsgiver er lukket af banken. Nu har Petro fået job tæt på hvor han bor. 

Ansvarlig for: Klimastaldene:

Paulo Alexandru startede her 19/8-2019 som ansvarlig for klimastaldene. 

Ansvarlig i farestalden:

Inna Cherevko startede her sommeren 2018. Inna har afløst en anden medarbejder, som skulle hjem til Ukraine og hjælpe en syg i familien. Inna kommer til at arbejde mest i farestalden og stå for oplæringen af elever og praktikanter sammen med driftslederen.    

Praktikanter:

Bohdan Strybul startede her som elev i sommeren 2019.

Alina Bevziuk. startede her som praktikant i marts 2019. Alina er også fundet gennem de øvrige ansattes netværk. Vi håber hun falder godt til her. 

Tidligere medarbejder på Bøgely, som vi 100 % kan anbefale:

Kasper Randrup Jensen, har fra februar 2013 og 18,5 mdr. frem, stået for vores farestald, han stopper for at færdiggøre landbrugsuddannelsen. Kasper har været en rigtig god sparing til vores driftsleder gennem hele perioden og med Kaspers fantastiske arbejdsindsats og evner til at skabe resultater, kan vi herfra kun give han de bedste anbefalinger. På gensyn og held og lykke med uddannelsen.

Tidligere Elever på Bøgely, som vi 100 % kan anbefale:

Jeppe Høgstrup havde elev tid her fra 20/6 - 2011. Jeppe du ønskes alt held og lykke fremover. Du er altid velkommen her igen på Bøgely Svineproduktion. En elev der uden tvivl har en lys fremtid. 

Ea Kirkegåård Nielsen starter her 7/1-2013 som elev. Ea skal på skole her til Februar og 4 mdr. frem. Ea er en smilende glad elev som vi varmt kan anbefale. Ea er altid velkommen her igen. God vind på skole bænken.  


 
Jørgen R Fuglsang.Frode Rosenkrantz Fuglsang.