Personale

Der er 6 ansatte til at sørge for produktionen hver dag.        

Ansvarlig for: Løbe Dr. stalden:

Oleksandr Mosiichuk startede her i oktober mdr. 2019. Oleksandr skal sammen med Bohdan så for løbe dr. staldene og sammen hjælpe hvor der er brug for hjælp.

Bohdan Strybul startede her som elev i sommeren 2019. Og efter endt elevtid har vi valgt at fastansætte ham. Bohdan skal sammen med Oleksandr arbejde i løbe / dr. stalden men også hjælpe de andre steder.


Ansvarlig for: Klimastaldene:

Gabriel Popa Er fra 1/9-2021 ansat til at stå for klimastaldene på Bøgely Svineproduktionen. Gabriel har arbejdet 13 år i Danmark, han og konen har været hjemme i ca. 2 år, og vil nu tilbage til Danmark. Vi ønskerne Gabriel og familien velkommen på Haugevej 22.

Ansvarlig i farestalden:

Yuliia Nesterenko startede her i marts 2020. Hun bor sammen med hendes kæreste ikke langt her fra som også arbejder i landbruget. Yuliia er siden blevet gift med kæresten. Vi har efter Yuliias praktikant tid valg at fast ansætte hende som ansvarlig for farestalden. Stillingen blev ledig og vi tror godt Yuliia kan løfte opgaven med lidt hjælp til at starte med. Vi glæder os over at vi selv kan suplere vores medarbejderstab.  


Praktikanter:

Artem Didyk starter her i starten af 2021 som praktikant.

Ny praktikant. Vi er igang med at søge tilladelse til en praktikant mere til vores team af medarbejder på ialt 6.


Tidligere medarbejder på
 Bøgely, som vi 100 % kan anbefale:

Kasper Randrup Jensen, har fra februar 2013 og 18,5 mdr. frem, stået for vores farestald, han stopper for at færdiggøre landbrugsuddannelsen. Kasper har været en rigtig god sparing til vores driftsleder gennem hele perioden og med Kaspers fantastiske arbejdsindsats og evner til at skabe resultater, kan vi herfra kun give han de bedste anbefalinger. På gensyn og held og lykke med uddannelsen.

Tidligere Elever på Bøgely, som vi 100 % kan anbefale:

Jeppe Høgstrup havde elev tid her fra 20/6 - 2011. Jeppe du ønskes alt held og lykke fremover. Du er altid velkommen her igen på Bøgely Svineproduktion. En elev der uden tvivl har en lys fremtid. 

Ea Kirkegåård Nielsen starter her 7/1-2013 som elev. Ea skal på skole her til Februar og 4 mdr. frem. Ea er en smilende glad elev som vi varmt kan anbefale. Ea er altid velkommen her igen. God vind på skole bænken.  


 
Jørgen R Fuglsang.Frode Rosenkrantz Fuglsang.