Personale

Der er 6 ansatte til at sørge for produktionen hver dag.        

Driftsleder:

Bohdan Pecherychenko er startet her 2/4-2018. Bohdan har før arbejdet som driftsleder i Ukraine, for større Dansk ejet svinefarm. Her var Bohdan driftsleder for en del af farmen. Men Bohdan ville gerne tilbage til Danmark. Vi håber han vil falde til her.

Ansvarlig for: Løbe Dr. stalden:

Volodymyr Gorbatiuk starter her i foråret 2017 og skal stå for løbe og drægtighedstalden. Derudover hjælpe de andre i teamet med de daglige opgaver på gården. 

Ansvarlig for: Klimastaldene:

Andrii Zhygalo startede her i sommeren 2016. Andrii er fra Ukraine, har været praktikant her i Danmark. Andrii har den daglige ansvar for klimastaldene og hjælper også på so ejendommen. Andrii har fra 13/8-2018 valgt at søge nyt job så han stopper her i sommer 2018.
 

Medarbejder i farestalden:

Oksana Demchenko startede her i januar mdr. 2018. Oksana skal arbejde i farestalden og have ansvaret for faringerne og de små grise mm. i samarbejde med driftslederen.

Praktikanter:

Olena Dankiv startede her som praktikant i 8/5-2018. Olena har en søster her i Dk, som bor sammen med hendes kæreste i Nord Jylland her passer han kør på 6 år. Vi håber Olenena falder godt til her og vi lære noget, så vi kan give hende gode anbefalinger fremover.  

Mykhailo Nevolko
startede her d. 19/7-2018 som praktikant. Misha som vi kalder ham i daglig tale, er fundet via netværket gennem mine andre ansatte. Vi håber Misha falder godt til her og vil lære noget så vi kan give ham gode anbefalinger fremover.  


Tidligere medarbejder på Bøgely, som vi 100 % kan anbefale:

Kasper Randrup Jensen, har fra februar 2013 og 18,5 mdr. frem, stået for vores farestald, han stopper for at færdiggøre landbrugsuddannelsen. Kasper har været en rigtig god sparing til vores driftsleder gennem hele perioden og med Kaspers fantastiske arbejdsindsats og evner til at skabe resultater, kan vi herfra kun give han de bedste anbefalinger. På gensyn og held og lykke med uddannelsen.

Tidligere Elever på Bøgely, som vi 100 % kan anbefale:

Jeppe Høgstrup havde elev tid her fra 20/6 - 2011. Jeppe du ønskes alt held og lykke fremover. Du er altid velkommen her igen på Bøgely Svineproduktion. En elev der uden tvivl har en lys fremtid. 

Ea Kirkegåård Nielsen starter her 7/1-2013 som elev. Ea skal på skole her til Februar og 4 mdr. frem. Ea er en smilende glad elev som vi varmt kan anbefale. Ea er altid velkommen her igen. God vind på skole bænken.  


 
Jørgen R Fuglsang.Frode Rosenkrantz Fuglsang.