Personale

Der er 5 ansatte til at sørge for produktionen hver dag.        

Ansvarlig for: Løbe Dr. stalden:

Volodymyr Gorbatiuk starter her i foråret 2017 og skal stå for løbe og drægtighedstalden. Derudover hjælpe de andre i teamet med de daglige opgaver på gården. 

Ansvarlig for: Klimastaldene:

Andrii Zhygalo startede her i sommeren 2016. Andrii er fra Ukraine, har været praktikant her i Danmark. Andrii har den daglige ansvar for klimastaldene og hjælper også på so ejendommen. 
 

Ansvarlig i farestalden:

Oleksandr Radchenko startede her i foråret 2017. Junior i daglig tale skal i arbejde i farestalden.

Oleksandr Aleksandrov
startede her i foråret 2017. Vi kander ham Alex i daglig tale. Han skal også arbejde i farestalden.

Oksana Demchenko
startede her i januar mdr. 2018. Oksana skal arbejde i farestalden og have ansvaret for faringerne og de små grise mm..

Tidligere medarbejder på Bøgely, som vi 100 % kan anbefale:


Kasper Randrup Jensen, har fra februar 2013 og 18,5 mdr. frem, stået for vores farestald, han stopper for at færdiggøre landbrugsuddannelsen. Kasper har været en rigtig god sparing til vores driftsleder gennem hele perioden og med Kaspers fantastiske 
arbejdsindsats og evner til at skabe resultater, kan vi herfra kun give han de bedste anbefalinger. På gensyn og held og lykke med uddannelsen.

Tidligere Elever på Bøgely, som vi 100 % kan anbefale:

Jeppe Høgstrup havde elev tid her fra 20/6 - 2011. Jeppe du ønskes alt held og lykke fremover. Du er altid velkommen her igen på Bøgely Svineproduktion. En elev der uden tvivl har en lys fremtid. 

Ea Kirkegåård Nielsen starter her 7/1-2013 som elev. Ea skal på skole her til Februar og 4 mdr. frem. Ea er en smilende glad elev som vi varmt kan anbefale. Ea er altid velkommen her igen. God vind på skole bænken.  


 
Jørgen R Fuglsang.Frode Rosenkrantz Fuglsang.