Nyt tiltag 2012.

Bøgely Svineproduktion har i august mdr. afprøvet en behandlings vogn fra firmaet Ms Schippers. Vognen er udstyret med nålefri injektion af jern og smertestillende inden kastration. Derudover også automatisk øremærkning af grisene, samt 220 volts halebrænder.

Grunden til afprøvningen af vognen var at vi i nogen tid havde prøvet at find en bedre løsning på øremærkningen af grisene, men de danske firmaer som har prøvet dette, er ikke kommet videre desværre.. Jeg kom tilfældig i snak med en sælger fra firmaet MS Schippers vedr. tatoverings nåle til mærkning ag avlsgrise, da sælgeren tilbyd at jeg kunne prøve denne vogn i ca. 4 uger, sagde jeg ja tak og …. Afprøvningen har vist sig at have flere goder end det vi ventede J .

  • 100 % nøjagtig jern og smertestillende dosering til grisene.
  • Vi bruger også vognen til at vaccinere grisene med lige inden fravænning ( også nøjagtig og korrekt dosering ).
  • Konstant varm halebrænder ( via 220 volt ) med afstandsstykke, som sikre ensartet halelængder og meget fin lukning af halen. Før brugte vi gas halebrænder L
  • Bedre optagelse af jern, smertestillende og vaccine, med nålefri injektion.
  • Ingen infiktion via beskidte og sløve nåle…
  • Vi er færdige med at fumle med øremærker, dette sker nu automatisk. J J

Vi kan klart anbefale denne vogn til andre landmænd som ikke er bange for at investere i nyt teknologi som giver gevinst.. Dette er helt klart den rigtige vej for erhvervet. === mere hygiejne, nøjagtighed og arbejdsbesparende opfindelser.

Tak til MS Scippers

Att. Sælger : Ron Coppens

 

 Tilbage